Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності персональної інформації (далі - Політика) діє відносно всієї інформації, яку власник сайту/додатку і/або його афілійовані особи, можуть отримати про користувача під час використання ним сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato.

Використання сайту сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato означає беззастережну згоду користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання даного ресурсу/додатку.

1. Персональна інформація користувачів, яку отримує і обробляє сайт https://mrtomato.io і/або додаток Mr. Tomato.

1.1. В межах цієї Політики під «персональними даними користувача» розуміється:
1.1.1. персональна інформація, яку користувач надає про себе самостійно при реєстрації або в іншому процесі використання сайту і/або додатку Mr. Tomato;
1.1.2 інформація, яка автоматично передається сайтом https://mrtomato.io в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сайту), час доступу, адреса запитуваної сторінки;
1.1.3. інформація, яка надається сайту і/або додатку, з метою здійснення надання послуг для відвідувачів сайту/додатку: електронна пошта; прізвище; ім'я; номер телефону.
1.2. Дана Політика може бути застосована тільки до сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato і не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті https://mrtomato.io. На таких сайтах у користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, а також можуть відбуватися інші дії.
1.3. Сайт і/або додатку Mr. Tomato не перевіряє достовірність персональної інформації, наданої користувачами, і не здійснює контроль за їх дієздатністю. Однак сайт https://mrtomato.io виходить з того, що користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються в формах теперішнього ресурсу, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.
1.4 Сайт і додаток Mr. Tomato використовують аналітичний сервіс, який збирає сторонні файли кукі - Google Analytics (Політика конфіденційності Google).

2. Цілі збору і обробки персональної інформації користувачів.

2.1. Cайт https://mrtomato.io та/або додаток Mr. Tomato збирають і зберігають тільки ті персональні дані, що необхідні для надання послуг;
2.2. персональна інформація користувача може використовуватись в наступних цілях:
2.2.1 ідентифікація користувача;
2.2.2 надання користувачеві персоналізованих послуг і сервісів;
2.2.3 зв'язок з користувачем, що стосуються використання сайту, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від користувача.

3. Умови обробки персональної інформації користувача і її передачі третім особам.

3.1.Забезпечується зберігання конфіденційності персональної інформації користувача, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.
3.2. Сайт https://mrtomato.io і/або додаток Mr. Tomato вправі передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:
3.2.1. користувач висловив свою згоду на такі дії;
3.2.2. передача необхідна в рамках використання користувачем сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato;
3.2.3. передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури;
3.2.4. з метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato.
3.3. При обробці персональних даних користувачів сайт https://mrtomato.io і додаток Mr. Tomato керується законом України «Про захист персональних даних».

4. Зміна користувачем персональної інформації.

4.1. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надану їм персональну інформацію або її частину, залишивши заяву на адресу адміністрації: support@mrtomato.io.
4.2. Користувач може в будь-який момент, відкликати свою згоду на обробку персональних даних, залишивши заяву на адресу адміністрації: support@mrtomato.io.

5. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації користувачів.

5.1. Сайт https://mrtomato.io і додаток Mr. Tomato приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

6. Зміна політики конфіденційності.

6.1. Власники сайту https://mrtomato.io і додатку Mr. Tomato має право вносити зміни в дану політику конфіденційності. Нова редакція політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці за адресою: https://mrtomato.io/policy.

7. Зворотній зв'язок.

7.1. Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід направляти на Email: support@mrtomato.io.