flag

Mr. Tomato розроблено в Україні. Ми продовжуємо працювати в Україні, підтримувати наших клієнтів та Україну.

flag

tomato image

tomato image

illustration
screen form mr. Tomato app

apple store icon google play icon

tomato logo
trust sourcing team

tomato image

tomato image

screen of the automated tests

tomato image

tomato image

screen of the checklists

illustration for e-checklists
illustration for e-checklists

illustration for e-checklists

tomato image

tomato image

 tomato image  tomato icon

tomato image tomato icon

tomato image

tomato image



tomato image

tomato image

tomato image

Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності персональної інформації (далі - Політика) діє відносно всієї інформації, яку власник сайту/додатку і/або його афілійовані особи, можуть отримати про користувача під час використання ним сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato.

Використання сайту сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato означає беззастережну згоду користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання даного ресурсу/додатку.

1. Персональна інформація користувачів, яку отримує іобробляє сайт https://mrtomato.io і/або додаток Mr. Tomato.

1.1. В межах цієї Політики під «персональними данимикористувача» розуміється:
1.1.1. персональна інформація, яку користувач надає про себе самостійно при реєстрації або в іншому процесі використання сайту і/або додатку Mr. Tomato;
1.1.2 інформація, яка автоматично передається сайтом https://mrtomato.io в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сайту), час доступу, адреса запитуваної сторінки;
1.1.3. інформація, яка надається сайту і/або додатку, з метою здійснення надання послуг для відвідувачів сайту/додатку: електронна пошта; прізвище; ім'я; номер телефону.
1.2. Дана Політика може бути застосована тільки до сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato і не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті https://mrtomato.io. На таких сайтах у користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, а також можуть відбуватися інші дії.
1.3. Сайт і/або додатку Mr. Tomato не перевіряє достовірність персональної інформації, наданої користувачами, і не здійснює контроль за їх дієздатністю. Однак сайт https://mrtomato.io виходить з того, що користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються в формах теперішнього ресурсу, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.
1.4 Сайт і додаток Mr. Tomato використовують аналітичний сервіс, який збирає сторонні файли кукі - Google Analytics (Політика конфіденційності Google).

2. Цілі збору і обробки персональної інформаціїкористувачів.

2.1. Cайт https://mrtomato.io та/або додаток Mr. Tomato збирають і зберігають тільки ті персональні дані, що необхідні для надання послуг;
2.2. персональна інформація користувача може використовуватись в наступних цілях:
2.2.1 ідентифікація користувача;
2.2.2 надання користувачеві персоналізованих послуг і сервісів;
2.2.3 зв'язок з користувачем, що стосуються використання сайту, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від користувача.

3. Умови обробки персональної інформації користувача іїї передачі третім особам.

3.1.Забезпечується зберігання конфіденційностіперсональної інформації користувача, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.
3.2. Сайт https://mrtomato.io і/або додаток Mr. Tomato вправі передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:
3.2.1. користувач висловив свою згоду на такі дії;
3.2.2. передача необхідна в рамках використання користувачем сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato;
3.2.3. передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури;
3.2.4. з метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів сайту https://mrtomato.io і/або додатку Mr. Tomato.
3.3. При обробці персональних даних користувачів сайт https://mrtomato.io і додаток Mr. Tomato керується законом України «Про захист персональних даних».

4. Зміна користувачем персональної інформації.

4.1. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надану їм персональну інформацію або її частину, залишивши заяву на адресу адміністрації: support@mrtomato.io.
4.2. Користувач може в будь-який момент, відкликати свою згоду на обробку персональних даних, залишивши заяву на адресу адміністрації: support@mrtomato.io.

5. Заходи, що застосовуються для захисту персональноїінформації користувачів.

5.1. Сайт https://mrtomato.io і додаток Mr. Tomato приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

6. Зміна політики конфіденційності.

6.1. Власники сайту https://mrtomato.io і додатку Mr. Tomato має право вносити зміни в дану політику конфіденційності. Нова редакція політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці за адресою: https://mrtomato.io/privacy-policy.

7. Зворотній зв'язок.

7.1. Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід направляти на Email: support@mrtomato.io.

tomato image

tomato image

tomato image

tomato image

tomato image